Beleef de kerst in Duiven

Dickens in de Liemers was weer geweldig! Het weer werkte helaas niet helemaal mee, maar toch hebben wij weer volop genoten.
De sfeer zat er goed in. Bekijk hier de foto's van het jaar 2023. Foto's zijn o.a. van Karlo Bolder en Carlijn Buil.

 

8, 9 en 10 december 2023 Dickens in de Liemers!
Er is alweer gestart met het leggen van de vlonders door onze medewerkers, cliƫnten en vele vrijwilligers van het Horsterpark. Dit jaar kwamen jonge spelers van de Arnhemse Rugby Club The Pigs ons helpen met het leggen van de vlonders! Super dankbaar zijn we hiervoor. Het is een klus die je niet terugziet, maar wel heel belangrijk is voor de toegankelijkheid tijdens het evenement in december. Ook een kijkje achter de schermen bij ons kledingteam. Het hele jaar door werken zij aan onze kleding. Herstellen wat nodig is, verfraaien kledingstukken of maken geheel nieuwe kleding erbij. Let maar eens op de mooie jurken van onze ladyspeakers dit jaar!
 
En natuurlijk heeft David van der Meulen (Alternatieve Video Club Duiven) alle filmpjes weer voor ons gemaakt!

 

We gaan er weer voor! Na twee jaar geen Dickens in de Liemers te kunnen organiseren is het bouwteam enthousiast aan de slag gegaan voor 2022!

Bekijk hier de promo filmpjes gemaakt door David van der Meulen van de Alternatieve Video Club Duiven. Benieuwd wat de volgende stappen zijn? Blijf ons volgen via de website of social media.

In 2020 kon Dickens in de Liemers vanwege de Covid-19 pandemie helaas niet doorgaan. Maar voor het jaar 2021 zijn we weer vol enthousiasme begonnen en heeft de Video Club Duiven weer  leuke promofilmpjes voor ons gemaakt. Op 29 november hebben we, i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen, moeten besluiten dat het in 2021 ook niet door kan gaan.

MAAR: we gaan door en hopen op 21, 22 en 23 januari 2022 Dickens in de Winter te organiseren en jullie daar te zien!

Dickens in de Liemers was super! Het weer werkte mee deze keer. De sfeer zat er goed in. Bekijk hier de foto's van het jaar 2019. Foto's zijn o.a. van Carlijn Buil, Chris van de Ven en Dorota Mylynska.

De Video Club Duiven heeft in 2019 weer vele filmpjes gemaakt van de voorbereidingen en van 3 dagen Dickens in de Liemers. Bekijk hier de filmpjes en geniet van dit mooie evenement!

Dickens 2018. Een prachtig weekend hebben we weer gehad. Bekijk hier de foto's van o.a. Carlijn Buil, Karlo Bolder en Peter van 't Land.

De Video Club Duiven zorgt ieder jaar weer voor de mooie promo-films van Dickens in de Liemers. Zo kunt u al meegenieten van de voorbereidingen van dit mooie evenement.

Bekijk hier de foto's van het jaar 2017. Foto's o.a. van Garnier fotografie en Monica van Essen.

Bekijk hier de foto's van het jaar 2016.

Hier kunt u de foto's van het 1e jaar van Dickens in de Liemers terug kijken.

Top