Beleef de kerst in Duiven

Vrijwilligers betrokken bij Dickens in de Liemers

"Dickens in de Liemers" organiseren zonder vrijwilligers is in deze tijd niet meer mogelijk. Daarom kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die iets willen betekenen voor het sfeervolle evenement. Mensen die graag de handen uit de mouwen steken.
Je bent van harte welkom!

Het "Dickens Vrijwilligers Team" is een groep mensen die een steentje willen bijdragen aan het evenement "Dickens in de Liemers".
Ben jij vanaf nu de komende maanden beschikbaar, een paar uur in de week kan al genoeg zijn, of bereid om ons te helpen op 8, 9 en/of 10 december 2023?

We zoeken vrijwilligers voor:

 • Bouwteam
  Help je ons vanaf september 2023 met bouwen (timmeren, zagen, verven en het opbouwen van de tenten) in het Horsterpark?
 • Kleding/naaiteam
  Help je ons met het maken en/of herstellen van de kleding in het Horsterpark? Onder leiding van een zeer ervaren coupeuse verzorgt het team de kleding. 
 • Groen-/decoratieteam
  Help je ons vanaf november 2023 met het maken van Dickens-kerststukken, Dickens- kerstbomen? Heb je groene vingers? Creƫer je samen met vaste medewerkers de unieke Dickenssfeer?
  Wij zoeken voor 8, 9 en 10 december 2023 vrijwilligers die ons kunnen helpen met allerlei hand- en- spandiensten.
 • Facilitair team
  Help je mee met het schoonhouden van het terrein en de locatie waar alle Dickens-activiteiten plaatsvinden? Neem een vriend of vriendin mee. We hebben 10 facilitaire helpers per dag nodig!
 • Veiligheidsteam
  Help je mee het bezoek van "Dickens in de Liemers" in goede banen te leiden? Ben je makkelijk in de omgang met mensen en kun je onze bezoekers verwijzen naar de juiste parkeerplekken? Help je mee de veiligheid van het evenement te waarborgen?
 • Horecateam
  Help je mee met het verzorgen van eten en drinken tijdens "Dickens in de Liemers?" Op meerdere locaties wordt er eten en drinken verkocht. Hierbij kunnen we je hulp gebruiken.

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk een gezellige teamsfeer en een mooie omgeving om in te werken. Verder is er van tijd tot tijd een hapje en een drankje beschikbaar.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Facebook of bel naar het Theepaviljoen Horsterpark op 0316-282057.

Top