Beleef de kerst in Duiven

Bezoekers van het evenement

Dit jaar is Dickens in de Liemers omgedoopt in Mini Dickens. In de periode van 13 tot en met 23 december 2020 is er een terras en staan er enkele kraampjes rond het theepaviljoen in het Horsterpark van Duiven. 

Ontdek de locatie

Vrijwilligers betrokken bij Dickens in de Liemers

"Dickens in de Liemers" organiseren zonder vrijwilligers is in deze tijd niet meer mogelijk. Daarom kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die iets willen betekenen voor het sfeervolle evenement. Mensen die graag de handen uit de mouwen steken.
Je bent van harte welkom!

Wordt vriend van Dickens in de Liemers

Naast de vele vrienden van "Dickens in de Liemers", die het evenement als vrijwilliger zullen begeleiden, zijn er ook vrienden van Dickens die zorgen voor voldoende financiƫle/materiƫle ondersteuning.

Marktkraam met houten cadeautjes

Dit jaar is alles anders vanwege de coronapandemie. Dickens in de Liemers gaat hierdoor in minimale vorm door als Mini Dickens. U kunt helaas geen marktkrama huren voor Mini Dickens. Er zullen alleen enkele kramen staan vanuit de organisatie zelf, rond het theepaviljoen. 

Wel kunt u een kraam huren voor Kerstmarkt Westervoort. Deze kerstmarkt wordt gehouden op vrijdag 11 december 2020. U kunt hiervoor kijken op de website van Kerstmarkt Westervoort of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Top