Beleef de kerst in Duiven

Marktkraam met houten cadeautjes

Tijdens Dickens in de Liemers wordt het Horsterpark in Duiven omgetoverd in de prachtige nostalgische Charles Dickens sfeer. Naast allerlei andere activiteiten wordt er ook een exclusieve Kerstmarkt gehouden. 

Dickens in de Liemers trekt gemiddeld 10.000 bezoekers.

Exclusieve producten

Voor deze markt komen uitsluitend artikelen in aanmerking die passen binnen het thema Charles Dickens en de Kersttijd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de verkoop van Kerstdecoraties, Kerststukken, geschenken voor onder de boom, feestkleding voor het Kerstdiner en de jaarwisseling.

Naast Kerst gerelateerde artikelen zijn ook ambachtelijk gemaakte spullen van harte welkom en kun je de markt gebruiken om je organisatie/bedrijf te presenteren.

Op het evenemententerrein van "Dickens in de Liemers" worden maximaal 50 kramen verhuurd.

Op dit moment zijn er kramen beschikbaar.

Tarieven

Dickens in de Liemers is op vrijdag 6 en zaterdag 7 december van 16:00-21:00 uur en op zondag 8 december van 13:00-19:00 uur. De huurprijs van de kramen is € 50,- per dag en voor drie dagen is de prijs € 120,- totaal. Indien men een kraam afneemt bij Dickens, kunt u gratis een kraam tijdens de kerstmarkt in Westervoort krijgen. Er is een beperkt aantal "Dickens kramen". Deze worden op basis van inschrijving toegekend. Indien er meer inschrijvingen als "Dickens kramen" zijn zal een normale marktkraam toegekend worden. 

Voor de voorwaarden zie Voorwaarden Kerstmarkt "Dickens in de Liemers"

 

Aanmelden voor een Kraam

Top