Beleef de kerst in Duiven

Wie in het weekeinde van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 over de paden van het Horsterpark (gemeente Duiven, Liemers) loopt, stapt terug in de tijd. De tijd van schrijver Charles Dickens.

U komt boeren, burgers en buitenlui tegen die de tijd van Dickens werkelijk moeten hebben meegemaakt. Er lopen kastanje verkopers, schoorsteenvegers en schoenpoetsers rond, maar ook deftige notabelen en kantoorklerken. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 16.00-21.00 uur, zondag van 13.00-19.00 uur.

Vrijwilliger worden Meer over Dickens

clienten dickens in de liemers

Vrijwilliger worden

"Dickens in de Liemers" organiseren zonder vrijwilligers is in deze tijd niet meer mogelijk. Daarom kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die iets willen be...


Marktkraam huren

Tijdens Dickens in de Liemers wordt het Horsterpark in Duiven omgetoverd in de prachtige nostalgische Charles Dickens sfeer. Naast allerlei andere activiteiten wordt e...


Vriend van Dickens worden

Naast de vele vrienden van "Dickens in de Liemers", die het evenement als vrijwilliger zullen begeleiden, zijn er ook vrienden van Dickens die zorgen voor voldoende financi...


Hoe u kunt helpen

vrijwilligers full

Even voorstellen... het Team

Wij vroegen de teamleden wat zij leuk vinden aan het Dickens in de Liemers evenement. Dit is hun antwoord:

Desirée

"Om een toespraak te houden en op te treden."

Bekijk alle teamleden

Nieuwtjes

TVR Mozaiek filmt Dickens2Go

Op 2e Kerstdag is de Dickens2Go kraam geopend. TVR Mozaiek heeft een leuke film gemaakt van het Dickens terrein en de opening van de kraam. André Oudendag geeft een toelichting en Sylvianne zorgt weer voor heerlijke poffertjes.

Lees verder: TVR Mozaiek filmt Dickens2Go
 

En we houden hoop.....

We blijven hoop houden dat we Dickens in de Winter straks kunnen organiseren. Het bouwteam realiseert de toegangspoort naar het Dickens terrein.

Lees verder: En we houden hoop.....
 

Website Zorgkanjers Bedankt!

Vrijwilligers van Dickens in de Liemers zijn de organisatoren geweest van het prachtige Feest Zorgkanjers Bedankt! wat op 24 en 25 september 2021 werd georganiseerd.

Lees verder: Website Zorgkanjers Bedankt!
 

Vrienden

Wij worden ondersteund door de volgende organisaties:

indoor ski arnhem

vink

walraven webwerk

YKD mode

Top