Beleef de kerst in Duiven

De markt wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Horsterpark. Deze stichting organiseert ook het evenement "Dickens in de Liemers".

Naast Kerst gerelateerde artikelen zijn ook ambachtelijk gemaakte spullen van harte welkom en kun je de markt gebruiken om je organisatie/bedrijf te presenteren.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag in deze e-mail onderstaande punten beschrijven.

  • Naam, adres, woonplaats.
  • Telefoonnummer en e-mail adres.
  • Omschrijving van de artikelen/diensten die worden aangeboden.

Deze e-mail (via het formulier of handmatig verzonden) geldt als bewijs van inschrijving en bepaalt ook de volgorde. 

Na ontvangst van de e-mail zal de organisatie van de Kerstmarkt de inschrijving gaan behandelen. De organisatie bekijkt aan de hand van de genoemde e-mail of de koopwaar past op de markt van het Dickens evenement. Na akkoord van de organisatie ontvang je een bevestiging. Door tijdig te betalen zoals op de bevestiging aangegeven, is je deelname definitief en ben je akkoord met de voorwaarden gesteld door de organisatie van de kerstmarkt "Dickens in de Liemers". Hebben wij echter geen tijdige (voor 1 december) betaling ontvangen dan vervalt de reservering van de kraam.

In de deelnameprijs is inbegrepen de huur van een overdekte houten marktkraam, 250 cm breed, 250 cm hoog en 200 cm diep. Voorzien van een ruime toonbank. Kerstverlichting wordt door de organisatie aangebracht, alsmede een elektriciteits aansluiting.

Het is niet toegestaan om een elektrisch of gas verwarmingselement te gebruiken.

Alle deelnemers dienen gebruik te maken van de marktkraam zoals door de organisatie aangeboden. Andere opstellingen en overkappingen zijn mogelijk, alleen na overleg met de organisatie. Deelnemers worden verzocht hun kraam aan te kleden naar het thema Dickens, dan wel de Kersttijd. Indien, door marktkooplui gewenst, stelt de organisatie Dickens kleding ter beschikking.

De standplaatsen/marktkraam plaatsen worden toegewezen door de organisatie. Deelnemers ontvangen de locatie van hun standplaats per e-mail. Dit geldt ook voor bijzonderheden met betrekking tot de markt en standplaats. Opbouwen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Het is niet mogelijk om auto’s en aanhangers te parkeren in de nabijheid van de kraam. Auto’s en aanhangers dienen 30 minuten voor aanvang van de markt het evenemententerrein te hebben verlaten. Het is niet toegestaan om zich met auto’s buiten de verharde paden te begeven. Hiervoor is een gratis parkeerplaats in de nabijheid welke door de organisatie zal worden aangegeven.

Bij inschrijving verklaar je dit reglement te hebben gelezen en akkoord te gaan met de inhoud.

De Stichting Activiteiten Horsterpark, organisator van het evenement "Dickens in de Liemers" kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor schade, letsel en/of diefstal in welke vorm dan ook. Het bezoek van het evenement "Dickens in de Liemers" is volledig op eigen risico.

Alle deelnemers dienen zich te houden aan de regels en bepalingen van de organisatie. Bij een geschil is beslissing van de organisatie bindend.

Voor meer informatie, vragen of boekingen kunt je per e-mail contact opnemen met de organisatie van "Dickens in de Liemers": Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurlijk kun je ook even binnen lopen bij het Theepaviljoen Horsterpark.

Top