Beleef de kerst in Duiven

Dit jaar is alles anders vanwege de coronapandemie. Dat geldt ook voor Dickens in de Liemers. We slaan dit jaar een keertje over en begroeten u graag weer op 10, 11 en 12 december 2021 tijdens ons sfeervolle evenement.   

Vrijwilliger worden Meer over Dickens

clienten dickens in de liemers

Vrijwilliger worden

"Dickens in de Liemers" organiseren zonder vrijwilligers is in deze tijd niet meer mogelijk. Daarom kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die iets willen be...


Vriend van Dickens worden

Naast de vele vrienden van "Dickens in de Liemers", die het evenement als vrijwilliger zullen begeleiden, zijn er ook vrienden van Dickens die zorgen voor voldoende financi...


Hoe u kunt helpen

vrijwilligers full

Even voorstellen... het Team

Wij vroegen de teamleden wat zij leuk vinden aan het Dickens in de Liemers evenement. Dit is hun antwoord:

Remio

"De mooie lichtjes en de verlichte sterren, de sneeuw en het optreden"

Bekijk alle teamleden

Nieuwtjes

Rabobank Clubkas Campagne 2020

Rabobank Clubsupport 2020 is weer van start!

Met de Rabobank Clubkas Campagne hebben wij in 2019 een mooi bedrag ontvangen. Ook dit jaar kunt u weer stemmen op Dickens in de Liemers als u bankiert bij de Rabobank. 

Stemmen via de Rabo App!
Stemmen verloopt dit jaar anders dan u gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van ons dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020.
Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Wij danken u heel hartelijk voor uw stem! Hier kunnen we weer mooie dingen mee doen voor het evenement. Mini Dickens is dit jaar van 13 t/m 23 december 2020 (15.00-21.00 uur).  

 570AC907 62B5 483C 9833 E6BA18938FC1 1 201 a

 

Wat is er te zien en te beleven?

U kunt van 13 t/m 23 december 2020 tussen 15.00 en 21.00 uur genieten van Mini Dickens activiteiten rond het theepaviljoen. Het aanbod van activiteiten verschilt per dag. Volg ons op social media voor de exacte invulling.  

Lees verder: Wat is er te zien en te beleven?
 

Kerstmarkt Westervoort

Op vrijdag 11 december 2020 is van 16.00 tot 21.00 uur de kerstmarkt op het Dorpsplein in Westervoort. Dickens in de Liemers en Kerstmarkt Westervoort werken sinds een paar jaar samen. 

Lees verder: Kerstmarkt Westervoort
 

Vrienden

Wij worden ondersteund door de volgende organisaties:

indoor ski arnhem

vink

walraven webwerk

YKD mode

Top